flag
(+389) 70-817-870

Е-Трговија (Онлајн продавница)

Ако барате едноставна платформа за дигитализација на вашиот бизнис, нашето решение за Е-Трговија ( Онлајн продавница ) може да ги испорача резултатите што сте настојувале да ги постигнете.
slider

Развој на софтвер

Работиме на развој на прилагодливи софтверски решенија според потребите на нашите клиенти или на изградба на решение од веќе постоечка платформа и надградба со нови функционалности. Споделете ја со нас вашата деловна идеја сега.
slider

Веб дизајн & Развој

Користејќи ги најновите и најсигурни технологии и алатки, дизајнираме и создаваме веб-апликации кои одговараат на вашите потреби и желби, како и присутност за вашата компанија. Создаваме прилагодливи веб сајтови кои одговараат на стандардите на W3C, компатибилни со најновите уреди.
slider

Софтверско Инженерство

Процесите водени од креативни софтверски инженери со долгогодишно искуство стануваат предодредени да успеат. Нудиме уникатна мешавина на експертиза, знаење и компетенции што ни овозможува да одговориме на вашите потреби и да ги лансираме вашите иновативни идеи во успешни софтверски решенија или услуги базирани на софтвер.
slider

Системски Интеграции

Ќе ја трансформираме вашата постоечка ИТ инфраструктура во моќен систем за вашиот бизнис, со комплетна услуга која вклучува ИТ инфраструктура, хардверска и софтверска поддршка, консултантски услуги и дизајн.
slider

ИЗГРАДЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕЈА ОД ПОЧЕТОК

Поддржете ги вашите операции со прилагодена апликација.

АЈДЕ ДА ЗБОРУВАМЕ ВИДИ ДЕМО
offers

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

image
Веб Дизајн & Развој

Користејќи ги најновите и најсигурни технологии и алатки, дизајнираме и создаваме веб-апликации што одговараат на вашите потреби и желби. Создаваме прилагодливи веб сајтови кои одговараат на стандардите на W3C, компатибилни со најновите уреди.

image
Развој на софтвер

Работиме на развој на прилагодливи софтверски решенија според потребите на нашите клиенти или на изградба на решение од веќе постоечка платформа и надградба со нови функционалности.

image
Развој на мобилни апликации

Развиваме native и меѓуплатформски мобилни апликации. Секогаш сме во тек со стандардите, архитектурата и моделите на заедницата и на Microsoft за градење прекрасни интерактивни мобилни апликации.

image
Е-Трговија

Нашата едноставна платформа за дигитализација како специјализирано решение за е-трговија е пренослива и се распоредува на приватни или јавни места во облак, самостојна, лесна за употреба, флексибилна, богата со функционалности платформа која може да ви помогне.

image
SEO ОПТИМИЗАЦИЈА

Нашите услуги за оптимизација обезбедуваат истражувања, анализи и препораки за градење стратегија за оптимизација. Зголемете ја вашата онлајн видливост и поттикнете ги приходите на вашата веб-страница.

image
Услуги за хостирање

Ние нудиме услуги за хостирање на дедицирани сервери за Windows VPS и Linux и ја правиме вашата веб-страница да биде побрза и побезбедна.

Кажете ни за вашиот проект

Сакате да знаете како можеме да ги решиме проблемите специфични за вашиот бизнис?

mountain mountain

ТИМОВИ, ИСКУСТВО И ТЕХНИЧКО ЗНАЕЊЕ, ВРЕМЕ - СЕ ИМАМЕ ЗА ВАС!

ОНА ШТО ГИ ПРАВИ ВИСТИНСКИ ИЗБОР ЗА ВАШИТЕ ДЕЛОВНИ БАРАЊА И СПЕЦИФИЧНИ ПОТРЕБИ Е:

image

Знаење

Искуство и техничко знаење

image

Искуство

Искуство во компании за развој на софтвер и консултантски услуги

image

Инженерство

Софтверско инженерство и инженерство на знаење

image

Флексибилност

Флексибилен бизнис и модели за испорака

96%
%
Задржување на клиентите
5
Години на услуга
30+
+
Професионалци
11+
+
Задоволни клиенти
Register to ClickUpConnect

Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magnais.

Complete Registration!