flag
(+389) 70-817-870

Софтверско инженерство

Главниот бизнис фокус на нашиот сервис е софтверското инженерство. Работиме на развој на прилагодливи софтверски решенија според потребите на нашите клиенти или на изградба на решение од веќе постоечка платформа. Секогаш се трудиме да им помогнеме на нашите клиенти и специјално да го дизајнираме и развиеме решението кое ќе ви го даде најдобриот одговор за вашите специфични потреби и барања. На нашите клиенти ќе им го понудиме најдоброто решение и токму според потребата во процесот на нивното работење. Секогаш се трудиме софтверското решение да ги содржи оние модули и услуги кои се потребни.
Ние нудиме и обезбедуваме обука за корисниците, поддршка и 24/7 одржување заедно со имплементација и интеграција со постоечките системи, бази на податоци и сродни производи кои клиентот веќе ги има и ги користи. Нашите софтверски решенија можеме да ги понудиме или како „Софтвер како услуга“, како самостојно софтверско решение поставено локално или хостирано на сервер, но и како десктоп апликација со инсталација на индивидуални клиенти според потребите на нашите клиенти.
Нудиме уникатен спој на компетенции во решенија за развој на софтвер, развојни методологии, технички вештини и избор на технологии и развојни алатки кои ни овозможуваат да ги задоволиме вашите потреби.
image

Веб Дизајн & Развој

Користејќи ги најновите и најсигурни технологии и алатки, дизајнираме и создаваме веб-апликации што одговараат на вашите потреби и желби. Создаваме прилагодливи веб сајтови кои одговараат на стандардите на W3C, компатибилни со најновите уреди.

image

Развој на софтвер

Работиме на развој на прилагодливи софтверски решенија според потребите на нашите клиенти или на изградба на решение од веќе постоечка платформа и надградба со нови функционалности.

image

Развој на мобилни апликации

Развиваме native и меѓуплатформски мобилни апликации. Секогаш сме во тек со стандардите, архитектурата и моделите на заедницата и на Microsoft за градење прекрасни интерактивни мобилни апликации.

image

Е-Трговија

Нашата едноставна платформа за е-трговија како решение за дигитализација на различни бизниси е пренослива и се распоредува на приватни или јавни места во облак, самостојна, лесна за употреба, флексибилна, богата со функционалности платформа која може да ви помогне.

image

SEO ОПТИМИЗАЦИЈА

Изработуваме стратегии за оптимизација кои ја подобруваат стапката на вашата веб-локација со која вашите посетители стануваат купувачи. Тоа го правиме со оптимизирање за клучни зборови, обележување на структурирани податоци, подобрување на навигацијата и структурата итн.

image

Услуги за хостирање

Ние нудиме услуги за хостирање на дедицирани сервери за Windows VPS и Linux и ја правиме вашата веб-страница да биде побрза и побезбедна.

Професионални услуги за вашиот бизнис

КОМПЛЕКСНИ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА

image

Нашето долгогодишно/проширено искуство и квалитетот на нашите тимови придонесуваат за зголемување на квалитетот на сложените софтверски решенија за нашите клиенти, како и за подобрување на продуктивноста на нивната работа.

Технолошки способности

.NET
HTML
CSS
JavaScript
AJAX
MSSQL
PostgreSQL
MySQL
PHP
Java
Angular
Cloud

Започнете ја вашата технолошка трансформација уште денес

Тука сме да одговориме на вашите прашања или да помогнеме да се најдат решенија за деловните предизвици што се обидувате да ги решите. Нашиот тим е достапен секогаш кога ви требаме. За конкретни прашања, испратете ни емаил порака и ќе ве контактираме наскоро.

ДА ЗАПОЧНЕМЕ Дискусија