flag
(+389) 70-817-870

Пакети за хостирање

Дали ви треба хостинг план со напредни функционалности? Тогаш, според технологијата, нашиот хостинг за Windows и Linux е идеален за вас.
Windows и Linux хостинг пакети
personal
Personal
 • 5 GB пренос на податоци
 • 1 база на податоци
 • 1 хостиран домен
 • 300 MB веб простор
 • 5 е-пошти
dots
personal
Medium
 • 10 GB пренос на податоци
 • 3 бази на податоци
 • 1 хостиран домен
 • 1000 MB веб простор
 • 15 е-пошти
dots
personal
Business
 • Неог. пренос на податоци
 • Неог. бази на податоци
 • 1 хостиран домен
 • 3000 MB веб простор
 • 25 е-пошти
dots

Започнете ја вашата технолошка трансформација уште денес

Тука сме да одговориме на вашите прашања или да помогнеме да се најдат решенија за деловните предизвици што се обидувате да ги решите. Нашиот тим е достапен секогаш кога ви требаме. За конкретни прашања, ве молиме контактирајте не.

АЈДЕ ДА ЗБОРУВАМЕ