flag
(+389) 70-817-870

Е-Трговија - Целосна автоматска Онлајн продавница

Дали барате едноставна платформа за е-трговија (Онлајн продавница) и дигитализација на вашиот бизнис? Нашето решение за е-трговија го комбинира најдоброто корисничко искуство во класата и контролира сè, од една контролна табла достапна во две различни технологии за да одговараат на вашите потреби.

Предности на платформата за Е-Трговија ( Онлајн продавница )

image
Приспособлив Веб Дизајн

Нашето решение за Е-Трговија е компатибилно со сите уреди - паметни телефони, таблети, компјутери со свеж и модерен дизајн, пријателски кориснички интерфејс и леснотија на навигација за неверојатно корисничко искуство за купување на вашата веб-локација.

image
SEO Оптимизација

Изработуваме стратегии за оптимизација кои ја подобруваат стапката на вашата веб-локација со која вашите посетители стануваат купувачи. Тоа го правиме со оптимизирање за клучни зборови, обележување на структурирани податоци, подобрување на навигацијата и структурата итн.

image
Административна контролна табла

Контролирајте сè, од контролната табла за административна контрола на модулите достапни на Front-End, управување со производи и нарачки, дополнителна содржина, информации за контакти и други страници.

image
Повеќе опции

Обезбедете ја количката за купување со сите опции за плаќање. Повеќејазична и повеќевалутна поддршка. Паметен филтер за пребарување за производи, атрибути на производи како боја и големина, цена, нарачка.

image
Брзи перформанси

Брзината на решенијата за Е-Трговија го остава првиот впечаток за вашиот бизнис. Испорачуваме молскавично брзи веб перформанси и безгрижно онлајн купување до сите посетители.

image
Безбедност на која можете да и верувате

Гарантираме безбедно искуство со прелистување за сите ваши купувачи. За безбедни плаќања, сите податоци за кредитни картички и трансакции се пренесуваат преку безбедните HTTPS протоколи.

image
Автоматски процес

Нашето решение за Е-Трговија може да се интегрира со самостојни услуги (сервиси) за автоматски процеси помеѓу решението за Е-Трговија и софтверот за Магацинско работење за увоз на производите.

image
Интеграции од трета страна

Нашето решение за Е-Трговија може да се интегрира со корисни алатки од трети страни за одлично искуство за купување. Ние интегрираме различни извори за испорака, плаќање, mailchimp и социјални медиуми.

Како функционира платформата за е-трговија

service

Веб-продавница

Клиентот може да ги прелистува производите онлајн и да направи нарачка со сопствена клиентска сметка.

service

Плаќање

Клиентот може да изврши плаќање со кредитна картичка или банкарски трансфер.

service

Е-Трговија

Системот ги зема плаќањата и ги обработува во базата на податоци.

Изградете успешна приказна

image

Концепт за паметен и лесен кориснички дизајн

Создавање уникатен дизајн за Е-Трговија според најновите светски трендови.

photo
image

Административен панел за лесно управување

Целосна контрола на целата продавница и податоци - модулите што се прикажани на Front-End. Напредна аналитика и извештаи