flag
(+389) 70-817-870

Контактирајте Не

Контакт Информации

Доколку имате некои специфични потреби и барања, можеме да ја претвориме вашата идеја во реалност. ClickUpConnect има експертиза, знаење и ресурси за да испорача сè: сите технички аспекти плус управување со проекти. Споделете ги со нас вашите потреби и ние ќе испорачаме доказ за концепт.

Ако имате општа замисла, вие сте на вистинското место! Јавете ни се или испратете ни порака и научете како заедно да го дизајнираме новото ниво на искуство.

phone
Скопје, Македонија

Ул. Љубљанска Бр. 16/16

phone
info@clickupconnect.mk

www.clickupconnect.mk

phone
+ 389 70 817 870

Пон-Пет 09:00 - 17:00