flag
(+389) 70-817-870

Систем за управување со содржина

Систем за управување со содржина (CMS)

local-seo local-seo local-seo
Системот за управување со содржина (CMS) е софистицирана платформа која на корисниците им нуди целосна контрола не само врз содржината на страницата, туку и врз нејзината структура.

Кажете ни за вашиот проект

Пред сè, молскавично брзите веб перформанси го прават нашиот CMS еден од најдобрите на пазарот.

Главните карактеристики на нашиот систем за управување со содржина (CMS).

image
Создавање и објавување содржини

Креирајте, објавувајте и менувајте содржина лесно и директно на веб-страница со нашите алатки за уредување за ефективно дигитално искуство.

image
Брзи перформанси

Брзината на веб-страницата го остава првиот впечаток за вашиот бизнис. Испорачуваме молскавично брзи веб перформанси и нудиме непречена и безгрижна посета на сите посетители.

image
Прилагодени модули

Прилагодете ја веб-локацијата со корисни модули и алатки за да ја изградите вашата веб-страница и да го развиете вашиот идеален бизнис.

image
Алатки за управување

Управувајте со слики, видеа, аудио, датотеки и документи со нашите CMS алатки за уредување. Ефикасно администрирајте ја вашата веб-страница.

image
Прилагодлив веб дизајн

Нашата CMS платформа е компатибилна и читлива на различни уреди - паметни телефони, таблети, компјутери итн. со свеж и модерен дизајн, пријателски кориснички интерфејс и леснотија на навигација.

image
Корисничка интеракција и социјална интеграција

За напредни функционалности на вашата веб-локација, можеби ќе треба да имплементирате повеќе социјални платформи Facebook, Google Maps, YouTube и други алатки за интеракција со корисници.

Сега можете лесно да креирате, објавувате и уредувате содржина. Нашата CMS платформа е толку скалабилна што можете да добиете прилагодени модули и услуги што може да се интегрираат како што сакате.

Професионални алатки за вашиот бизнис

Без разлика дали барате големо веб решение за е-трговија или мал и едноставен веб-портал, нашиот Систем за управување со содржина (CMS) ќе биде вашата најдобра деловна предност.

image
Најдобри практики и анализи

Нудиме уникатен спој на компетенции во решенија за развој на софтвер, развојни методологии, технички вештини и избор на технологии и развојни алатки кои ни овозможуваат да ги задоволиме вашите потреби.

image
Прекрасен тим

Нашето долгогодишно/проширено искуство и квалитетот на нашите тимови придонесуваат за зголемување на квалитетот на сложените софтверски решенија за нашите корисници, како и за подобрување на продуктивноста на нивната работа.