flag
(+389) 70-817-870

За Нас

Кратка приказна за нас

Ние сме на мисија да го промениме односот работодавач/вработен на навистина позитивен начин…

Прилагодлив развој на софтвер и веб-ориентирани деловни решенија е нашиот главен бизнис фокус во ClickUpConnect. Имајќи 5-годишно искуство во опслужување на клиенти ширум светот, ние секогаш се трудиме ефективно да им помогнеме на нашите клиенти и специјално да го дизајнираме и развиеме решението што ќе го даде најдобриот одговор за нивните специфични потреби и деловни барања во функционален софтвер и уникатен дизајн.

Нашето долгогодишно/проширено искуство и квалитетот на нашите тимови придонесуваат за зголемување на квалитетот на сложените софтверски решенија за нашите корисници, како и за подобрување на продуктивноста на нивната работа.

 1. time-line
  Дек, 2018
  Основање на ClickUpConnect

  Основан во 2018 година, ClickUpConnect брзо се вклопи на пазарот за развој на софтвер нудејќи креативни тимови и иновативни решенија – нешто што е ценето од корисниците. Започнавме со развој на нашите први софтверски решенија за Е-Трговија. Исто така оваа година заврши со лансирање на првата веб-страница www.educationforall.org.mk за еден од нашите клиенти. Тоа беше мотивација да продолжиме со нашата работа.

 2. time-line
  Сеп, 2019
  Ги лансираше првите верзии на решенијата за Е-Трговија

  Ги лансиравме првите 2 типа верзии на решенија за Е-Трговија, од кои едното решение е ClickUpCart (базирано на .NET технологија), додека другото решение е ClickUpCart (базирано на PHP технологија). Исто така, започнавме ново CMS решение кое може да се интегрира во решенијата за Е-Трговија и како самостојна динамична веб-страница која може да се интегрира со сите видови теми и додатоци за веб-страници.

 3. time-line
  Јан, 2020
  Раст на нашата работа

  Оваа година ја промовиравме веб-страницата www.thefirst1000days за еден од нашите клиенти. Исто така, направивме надградба на постоечката веб-страница www.napredokpcelarstvo.mk за нашиот клиент Напредок Пчеларство. За истиот клиент започнавме интеграција на решение за Е-Трговија за продажба на нивните производи.

 4. time-line
  Сеп, 2021
  Нашите нови клиенти го избраа нашето решение за Е-Трговија

  Довербата ја дадоа неколку нови клиенти кои решија да го користат нашето решение за Е-Трговија. За клиентот Essenceswiss отворивме нова CMS веб-страница.

  image
  image
  image
  image

 5. time-line
  Мај, 2022
  Раст и препознавање на нашето решение за Е-Трговија

  Неколку нови клиенти ни ја доверија нашата поддршка избирајќи го нашето решение за Е-Трговија.

  image
  image
  image

Нашето значење

Нашето значење е секој работен век да го направиме ангажиран, продуктивен и исполнет.

image
Одлична поддршка

Ефикасна и континуирана поддршка
Мониторинг и управување со инциденти

image
Прекрасен тим

Нашите тимови обезбедуваат совршена комбинација на флексибилност, приспособливост и способност.

image
Побрзи перформанси

Можеме да направиме побрзи перформанси за вашиот бизнис и вашите потреби.

Register to SeoSight

Sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magnais.

Complete Registration!